dimecres, 25 de març del 2009

Editar videos del Youtube

Dimarts 17 de Març:

Vam aprendre a editar videos del Youtube a partir del programa: Movie Maker. Els passos són:

1. Entrar al Youtube i buscar el video desitjat
2. Es possible que es necessiti descarregar un programa anomenat: video downloadhelper.
3. L'afegim al Firefox i el reiniciem
4. Anem a la pàgina del Youtube anteriorment oberta i cliquem sobre la icona situat a la part superior i que són 3 rodones que donen voltes.
5. Desem el vídeo a l'escriptori en format: flv i ho guardem
6.Hem de canviar el format per tal de poder accedir-hi des de el programa : Windows Movie Maker a través del programa que ens hem baixat anteriorment.
Per canviar el format cal: clicar a eines: downloadhelper i l'apartat de preferencies. anem a l'apartat de conversió i cliquem a : conversion enabled. sortirà una pestanya on posa que el video ja ha estat convertit.
7. Seleccionem un altre cop el video destijat i anem a l'apartat: convert options i triem el format WMV i premem d'acord.
8. Anem al programa Movie Maker (programa per fer muntatges d'audiovisulas de fotos i videos), i anem a l'opció de capturar vídeo i importar, tot buscant el que hem guardat anteriorment.
9. Arrosseguem amb el cursos les parts del vídeo als quadres que etan situats a la part inferior de la pantalla.
10. Seguidament anem a : mostrar guión i veurem el temps que ocupa i així situarem els trossos del video o les fotos en el moment que nosaltres desitgem.
11. Finalment, podem afegir a cada foto o video diferents opcions: efectes, transicions... i anem experimentant amb ells per tal de veure tot el que es pot fer.

Aquest programa ja el coneixia, ja que jo havia fet una pel·lícula amb aquest. Però m'ha anat bé repassar una mica els passos i tot el ventall de possibilitats que t'ofereix.

Cap al final de la classe, la professora ens ha explicat que cal que començem a fer un guió d'un video que haurem de grabar d'una durada aproximada d'entre 1 i 2 minuts i amb el seu guió corresponent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada