dimecres, 25 de març del 2009

Funcionalitats del Word

Dimarts 10 de Març:

Avui hem coneguts algunes funcinalitats del Word les quals moltes de nosatres desconeixiem. Hem generat un ñindex de forma automàtica i la numeració de les pàgines com nosaltres desitgem.

Passos a seguir per tal de realitzar l'index de forma automàtica:

1- Seleccionar el tipus de títol o subtítol que desitgem a l'apartat de: estilo i seleccionem algun dels que estàn allà (més tard ja el confiurarem com nosaltres desitgem amb el tipus de lletra i número).
2- Qun ja tnguem tots els títols fixats, anem a: insertar salto de pàgina
3- Anem a l'opció: referències, indices i tablas i allà cliquem a l'opció de tabla de contenido.
4- Si més tard i incorporem nous títols o subtítols, hem d'actualizar l'index mitjançant: seleccionar la taula d'index i clicar amb el ratolí el botó : actualizar tabla, i l'opció :toda.
5- per tal de configurar la lletra dels títols cal anar a : estilos i cambiar estilos. Allà tries el títol que tu vols canviar i li fas clic, desprès vas a : modificar estilo i ho configures amb el tipus de lletra i tamany que tu desitgis.

Per tal de configurar el numero de pàgina:

1- Anar a diseño de pàgina i a l'apartat de Saltos, salto de pàgina siguiente (això es per crear un salt de secció si no volem que surti número a la primera pàgina).
2- Suprimim la pàgina en blanc tot clicant: suprimir, però des de la pàgina en blanc que hem insertat.
3- A continuació cliquem sobre: el número de la secció 2 i cliquem a : vincular al anterior.
4- Ara ja podem borrar el número de pàgina que no ens interessa que hi sigui.


Crec que l'opció de fer l'índex de forma automàtica és molt útil, i jo ja la coneixia, però m'havia oblidat dels passos a seguir i de com congifurar el tipus de lletra i número.

El que no coneixia era com configurar els número de pàgina per tal de iniciar l'ennumeració a partir d'on nosaltres volem i configurar a la pàgina que desitgem que s'inici.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada